Οικιακές Εγκαταστάσεις

Θερμαινόμενο Δάπεδο

Εξοικονομήστε χρήματα  με τα νέα συστήματα θέρμανσης και φέρτε το καλοκαίρι στο σπίτι σας. Με ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου αλλά με ζεστό χειμώνα θα απολαύσετε το θαυμάσιο λειτουργικό σύστημα θέρμανσης δαπέδου. Κλείστε την πόρτα στο χειμώνα μια και καλή.

Ύδρευση – Αποχέτευση

Τα υδραυλικά ενός σπιτιού είναι το πρώτο θέμα που απασχολεί κάθε ιδιοκτήτη. Απαλλαγείτε από το άγχος αν είναι καλά τα υλικά. Θα αντέξουν στα χρόνια; Καλωσορίστε τις σύγχρονες υδραυλικές εγκαταστάσεις στο σπίτι σας χωρίς προβλήματα.

Θέρμανση – Ψύξη

Βελτιώστε την ποιότητα της θέρμανσης & ψύξης του χώρου σας  με τα πιο σύγχρονα συστήματα εναλλακτικών πηγών ενέργειας προσφέροντας αυτονομία και οικονομία με την μέγιστη απόδοση. Με ένα ραντεβού στον χώρο σας θα μπορέσουμε να σας δώσουμε λύσεις για μια ζωή.

Κοπή – Διάτρηση

Σύστημα κοπής, ένα σύγχρονο εργαλείο στα χέρια των εξειδικευμένων τεχνικών που μπορεί να σας γλιτώσει από σκόνες και ατσαλιές. Ιδανικό εργαλείο και για ανακαινίσεις σπιτιών χωρίς να χρειαστεί να ξεσπιτωθείτε!

Σύστημα Σκούπας

Το όνειρο κάθε νοικοκυριού, σύστημα σκούπας χωρίς ταλαιπωρία που κάνει το σκούπισμα διασκέδαση! Μια έξυπνη λύση που μπορεί να σας προσφέρει γρήγορα και ξεκούραστα την καθαριότητα σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας.

Πισίνες

Η κατασκευή της πισίνας απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις από την στιγμή που θα ανοιχτεί ο χώρος της υλοποίησης του έργου μέχρι και την παράδοση. Μελετώντας τον χώρο που θα θέλατε να φτιάξετε την πισίνα των ονείρων σας, θα μπορέσουμε να σας παρουσιάσουμε την πλήρη μελέτη του έργου.